بیشتر ما عادت داریم درباره چیزهایی که نمی دانیم از "جوابهای گوگل" استفاده کنیم. از دستور العمل های غذایی گرفته تا تراکنش های بانکی یا حتی خرید دارو. ما تمایل داریم همه چیز را به اصطلاح "گوگل" کنیم. اما آنچه اکثر مردم فراموش کرده اند این است که گوگل فقط یک سیستم آنلاین است که وب سایتهایی را پیشنهاد می دهد که به آنها اطلاعات مورد نیازشان را ارائه می دهند. گوگل هیچ محتوائی خاص خود ندارد. بنابراین، هر آنچه را که در Google جستجو می کنید الزاما صحیح و دقیق نیست. در اینجا 12 مورد ذکر شده است که شما هرگز نباید آنها را در گوگل جستجو کنید:
1. وب سایت بانک ها را در گوگل جستجو نکنید
1. تعداد زیادی وب سایت بانکی جعلی در گوگل وجود دارد. توصیه می شود برای یافتن وب سایت بانکی خود، در گوگل جستجو نکنید، مگر اینکه URL (نشانی اینترنتی رسمی) آن بانک را بدانید. همیشه برای امنیت، آدرس اینترنتی رسمی سایت بانک خود را وارد کنید. اگر نام بانک را در گوگل جستجو کنید، احتمال فیشینگ به طور چشمگیری افزایش می یابد یعنی به جای بانک شما، یک سایت جعلی در نتایج گوگل نمایان می شود. آن سایت جعلی ممکن است دقیقاً مانند وب سایت رسمی بانک باشد. شما شناسه و رمز ورود بانک خود را در آن وب سایت جعلی وارد می کنید و به همین راحتی اطلاعات بانکی شما سرقت می شود.
2. شماره تماس خدمات مشتری شرکت ها را در گوگل جستجو نکنید
این یکی از رایج ترین کلاهبرداری های آنلاین است. کلاهبرداران، لیست مشاغل یا شرکت ها به همراه شماره تلفن خدمات مشتری جعلی را در وب سایت ها قرار می دهند تا افراد ساده لوح باور کنند که این شماره های اصلی است.
3. برای دانلود نرم افزارها و اپلیکیشن ها، در گوگل جستجو نکنید
همیشه اپلیکیشن های تلفن همراه را در فروشگاه های رسمی و معتبر مانند Google Play برای Android و App Store برای iPhone جستجو کنید. جستجوی اپلیکیشن در گوگل ممکن است به نصب برنامه های جعلی با محتوای بدافزار منجر شود.
4. داروها یا علائم بیماری را در گوگل جستجو نکنید
گوگل هرگز مکانی برای جستجوی دارو نیست. اکیدا توصیه می شود که برای کسب اطلاعات در مورد بیماری خود از پزشک استفاده کنید و هرگز به اطلاعات جستجوی گوگل تکیه نکنید. همچنین خرید داروها بر اساس اطلاعاتی که در گوگل پیدا می کنید خطرناک است.
5. برای مشاوره یا درمان پزشکی، حتی در مورد تغذیه یا کاهش وزن، در گوگل جستجو نکنید
اگر بیمار هستید به پزشک مراجعه کنید. اگر می خواهید رژیم خود را تغییر دهید به یک متخصص رژیم غذایی مراجعه کنید. اگر می خواهید وزن کم کنید، ابتدا از پزشک مشاوره بگیرید و سپس ادامه دهید. بدن هر انسان شرایط خاص خود را دارد، در این موارد در گوگل جستجو نکنید.
6. برای مشاوره یا راهنمایی درباره امور مالی شخصی و بورس سهام، در گوگل جستجو نکنید
مانند سلامتی، امور مالی شخصی، برای هر فرد شرایط خاص خود را دارد. هیچ گاه یک برنامه سرمایه گذاری یکسان، نمی تواند همه را ثروتمند کند. بنابراین، در زمان سرمایه گذاری از نتایج جستجوی گوگل استفاده نکنید.
7. برای یافتن وب سایت های دولتی، در Google جستجو نکنید
مانند وب سایت های بانک ها، وب سایت های دولتی مثلا مالیات شهرداری، بیمارستان ها و غیره اهداف اصلی کلاهبرداران هستند. از آنجا که تشخیص وب سایت اصلی دشوار است، به جای جستجوی آن در گوگل، مستقیماً آدرس وب سایت مورد نظر را وارد کنید.
8. وب سایت های رسانه های اجتماعی را در گوگل جستجو نکنید
توصیه می شود به جای جستجوی صفحه ورود به حساب کاربری، به طور مستقیم با وارد کردن آدرس اینترنتی در کادر آدرس مرورگر خود، به حساب های رسانه های اجتماعی دسترسی پیدا کنید زیرا عدم رعایت این نکته، ممکن است به فیشینگ منجر شود.
9. وب سایت های تجارت الکترونیکی را در گوگل جستجو نکنید
جستجوی سایتهای تجارت الکترونیکی در گوگل باعث می شود صفحات وب جعلی فراوانی در نتایج نمایان گردد. جستجوی گوگل پر از صفحات وب جعلی است که معروف به وب سایتهای تجارت الکترونیکی هستند. این یکی دیگر از کلاهبرداری های کلاسیک است که در آن افراد با کلیک بر روی وب سایت های مخرب، وارد سایتهای جعلی شده و اطلاعات بانکی آنها سرقت می شود.
10. آنتی ویروس های رایگان را در گوگل جستجو نکنید
از جستجوی آنتی ویروس در گوگل خودداری کنید زیرا تعداد آنتی ویروس های جعلی زیاد است و شناسایی محصولات اصلی از جعلی دشوار است.
11. برای دریافت تخفیف خرید آنلاین، کدهای تخفیف را در گوگل جستجو نکنید
خوب نیست که کد تخفیف را در گوگل جستجو و استفاده کنید. زیرا ممکن است در وب سایت های جعلی قرار بگیرید که کدهای تخفیف جعلی را با قیمت ارزان به شما بفروشند و سپس جزئیات حساب بانکی شما را سرقت کنند.
12. چیزی را که ممکن است بعداً باعث خجالت شما شود، در گوگل جستجو نکنید
همه ما می دانیم که تبلیغات گوگل چگونه کار می کند. هر آنچه را که در گوگل جستجو می کنید، به عنوان تبلیغات در وب سایت های دیگر که بازدید می کنید، ظاهر می شود. در گوگل به دنبال پورنو یا هر چیزی نباشید که بعداً باعث ناراحتی شما شود، زیرا مطمئناً نمی خواهید پیشنهادات Google Ads (تبلیغات گوگل) بر اساس تاریخچه جستجوی شما انجام شود.