توسعه ی هوا و فضا با رقابت فضایی

1399/07/16   16:36
این مقاله با عنوان "توسعه ی هوا و فضا با رقابت فضایی" به تاریخچه ای از علم هوا و فضا اشاره دارد و سپس به رقابت فضایی آمریکا و شوروی در جریان جنگ سرد می پردازد ک باعث شد تا دستاورد های مهمی در علم هوا و فضا ایجاد شوند.
توسعه ی هوا و فضا با رقابت فضایی

در اواسط قرن 19 که ایالات متحده آمریکا و شوروی با هم درگیری هایی داشتند، درگیری های خود را به عرصه ی هوا و فضا کشاندند و در این حوزه با یکدیگر رقابت کردند. رقابت این دو کشور در علم هوا و فضا باعث شد تا بسیاری از پیشرفت ها و دستاوردهایی که امروزه شاهد آن هستیم، حاصل شود.
اولین گام های موفقیت آمیز در علم هوا و فضا را شوروی برداشت. اتحاد جماهیر شوروی فضاپیمایی طراحی کرد و اولین انسان ها را به فضا فرستاد. یوری گاگارین اولین مرد و والنتینا ترشکوا اولین زن فضانورد روسی بودند. روس ها که در تب و تاب این پیشرفت بزرگ بودند، در گام بعد اقدام به طراحی وسایل فضایی با قابلیت استفاده مجدد کردند و یک شاتل طراحی کردند، شاتلی که بدون سرنشین دوبار دور زمین چرخید و با سیستم فرود خودکار به زمین بازگشت. دستیابی به علم طراحی وسایل هوا و فضا آن هم با قابلیت استفاده مجدد، یکی از مهم ترین دستاورد های علم بشر بود که به نام شوروی در تاریخ ثبت شد. ایالات متحده امریکا که از دستاوردهای شوروی بسیار تعجب زده بود، برای اینکه در رقابت فضایی عقب نماند، دست به کار مهمی زد و آرزوی انسان ها را که همواره به دنبال دست یافتن به آن بودند، تحقق بخشید.
کره ماه به عنوان نزدیک ترین جرم فضایی به زمین، مقصد اکتشافات آمریکا بود. فضاپیمای آمریکایی از مدار زمین خارج می شود و با فرودی موفقیت آمیز بر سطح کره ماه می نشیند و نیل آرمسترانگ اولین فردی می شود که قدم بر کره ماه می گذارد. وی با غرور و افتخار که ناشی از این دستاورد بزرگ علم است، پرچم آمریکا و نماد صلح جهانی در یکی از حفره های ماه مستقر می کند. بی شک سفر به ماه یکی از مهم ترین دستارودهای بشر در علم هوا و فضا بوده است. هنگامی که ایالات متحده آمریکا و شوروی توانستند به شناسایی و سفر به فضا دست پیدا کنند، اشتیاق دانشمندان برای کاوش بیشتر در فضا آغاز شد. اولین فضاپیما ها توسط شوروی ساخته شدند و اولین ایستگاه های فضایی توسط شوروی و آمریکا ایجاد شدند. دانشمندان به دنبال شناخت هر چه بیشتر فضا و استفاده از امکانات بی حد و مرز فضا بودند، به همین دلیل علاوه بر بررسی و کاوش ماه، سیارات زحل، مریخ، اورانوس و زهره توسط فضانوردان مورد کاوش و بررسی قرار گرفت. همچنین یک فضاپیمای روسی توانست تحقیقاتی درباره یک ستاره دنباله دار به نام هالی انجام بدهد.

رسیدن به این پیشرفت ها در قرن 19 و 20، اهمیت بسیار زیادی داشت و دستاورد عظیمی برای نوع بشر بود.

امتیاز دهی به مقالهScoring the article
 
ثبت نظر یا سوالRegister comments or questions
نام و نام خانوادگیfirst name and last name
ارسال
نظراتComments   (0)
ترتیب
672900
fa