راه های مقابله با تنبلی

نویسنده: علی
1399/03/29   02:19
چرا در کشور ایران تنبلی ایجاد شده و افراد، انگیزه و برنامه و اهداف مشخصی برای کار و تلاش ندارند؟ ما در این مقاله که یک مقاله بسیار انگیزشی است، به شما یاد می دهیم که تنبلی خود را کنار بگذارید و با امید به اهداف خود در پی رسیدن به آرزوهایتان تلاش کنید.
راه های مقابله با تنبلی

اول اینکه تنبلی را بشناسیم؟ تنبلی یعنی اینکه فرد برای خود هدف و آرزوهای مشخص و امید برای انجام کارهایی که در فکر خود پروانده است ندارد و کارهای امروز را به فرداهایی که هرگز نیامده اند بیندازد.

تنبلی را می توان به دو نوع عنوان کرد، علت فردی و علت اجتماعی که هر دو علل های دارند، که باعث تنبلی می شوند، گونه ای از افراد بر این باورند که تنبلی ارثی یا اکتسابی می باشد، ولی طبق مطالعات که بنده انجام دادام این نظریه کاملا اشتباه می باشد.

تنبلی در افراد که اعتماد به نفس و میل به انجام کاری ندارند بیشتر است، زیرا این افراد در انجام کار خود مقاومت می کنند که باعث می شود از اهداف خود دور و دور شوند و دیگر برای اهداف خود تلاش نکنند و این باعث تنبلی می شود.

تنبلی در افراد دیگری که حقوق های بالا می گیرند در عوض انجام کار های بسیار کم و یا افرادی که کارهای خود را با عجله بدون صبر حوصله و برای گرفتن پول انجام می دهند و باعث می شود این افراد در زندگی اجتماعی خود نیز تنبل شوند.

و افراد دیگر که خشمگین هستند برای مثال فردی که در انجام کار خود موفق نشده است، و دیگران را در موفق نشدن در این کار را مقصر می داند و هرگز بر خود خشمگین نمی شود که چرا این کار را خود تمام و کامل انجام نداده است و باعث تنبلی او در زندگی آینده خود می شود.


چگونه از تنبلی فرار کنیم؟

برای درمان تنبلی باید اول از همه اهداف خود و کار خود را مشخص کنید و قبل از انجام کار خود صبح ورزش کنید و صبحانه انرژی زا و قوی میل کنید، انجام کار پهای سخت خود را پیش بینی کنید و انرژی خود را برای انجام این کار تقسیم کنید تا بتوانید این کار را به پایان برسانید. می توانید در بین کار استراحت کوتاه، مواد غذایی بخورید تا انرژی از دست رفته را به خود برگردانید.

سه نکته اساسی برای درمان تنبلی که می توانند برای انجام کارها یا حتی در زندگی بسیار موثر باشد.


چرا مقدمات کار را آماده کنیم:

پیش از شروع هرکاری،باید شما اطاعات کافی از این کار را داشته باشید و مقدمات این کار را انجام دهید، که باعث می شود شما تسلط بیشتری بر کار داشته باشید و با سرعت عمل بیشتری کار انجام شود، از اهداف کوچک شروع کنید و به اهداف بزرگ فکر کنید.


زمان بندی در کار و تعیین وقت معین:

در کار خود زمان تعیین کنید و در انجام کار بسیار جدی باشید و با خود بگویید در صورت انجام ندادن این کار در وقتی که برای خود از قبل تعیین کرده اید تنبیه می شوید و باید در این زمان معین کار خود را انجام دهید و در پایان کار در زمانی که تعیین کرده اید به خود پاداش بدهید این پاداش باعث می شود که مکانسیم حافظه ما باعث شادی و لذت بخشی بعد از انجام کار شود.


قدم اول خود را محکم بردارید:

در انجام کار اول باید به جزئیات کار به خوبی دقت کنید و بعد از نقطه آسان این کار، کار خود را شروع کنید بعد از اینکه قدم خود را برداشته اید حدودا به نصفه های کار خود رسیده اید و بعد چند قدم که بروید دیگر رها کردن این کار برای شما دشوار می شود و این کار را تا آخر انجام می دهید.

امیداورم خود را از تنبلی رها کنید و به سوی اهداف خود حرکت کنید.

امتیاز دهی به مقالهScoring the article
 
ثبت نظر یا سوالRegister comments or questions
نام و نام خانوادگیfirst name and last name
ارسال
نظراتComments   (0)
ترتیب
کلمات کلیدی: مقابله با تنبلی
دلار: 70,233تومانبیت کوین: 98,589 دلار
702330
fa