سرگرمی در عصر تکنولوژی با کنسول های بازی

1399/11/19   08:03
از دیر باز بازی،و سرگرمی بین مردم مورد توجه بوده؛اما از چندی پیش (حدود 20 الی 25 سال پیش) که برای اولین بار پلتفرم PC به بازار آمد کم کم سرگرمی بین مردم جلوه های خاص و جدیدتری به خود پیدا کرد
سرگرمی در عصر تکنولوژی با کنسول های بازی

از دیر باز،بازی و سرگرمی بین مردم مورد توجه بوده؛ اما از چندی پیش (حدود 20 الی 25 سال پیش)، وقتی که برای اولین بار پلتفرم PC به بازار آمد، کم کم سرگرمی بین مردم جلوه های خاص و جدید تری به خود دید.

من و هم سن و سال های من هیچگاه دوران کودکی خود را از یاد نمیبرند آن زمانی که به قول امروزی ها؛ بازی در کوچه پس کوچه ها با آن بازی های ساده اما جذاب و دسته جمعی مُد بود.

اما پس از مدتی کم کم با آمدن کنسول های بازی مختلف و بازی های آنلاین و آفلاین متنوع و جذاب، پدر مادر ها برای جلوگیری از برخورد های هنگام بازی در کوچه پس کوچه ها و آسیب های هنگام بازی، برخورد های مجازی و آسیب های غیر واقعی بازی ها را جایگزین کردند، که موجب تحولی عجیب در روند زندگی مردم و صنعت شد.

با روی آوردن مردم به سمت کنسول ها و پلتفرم های مختلف بازی، صنعتی پر سود با نام صنعت بازی و تولید کنسول به بازار افزوده شد. که تا به الان با رشدی عجیب و شگفت آور همه را متحیر کرده است.

قبل از عرضه کنسول های بازی نسل هفتمی، بهترین پلتفرم برای بازی با گرافیک خوب PC بود که پس از مدتی با رشد تکنولوژی و آمدن بازی های با گرافیک بالا که طبیعتا سیستمی قوی تر نیز می طلبیدند و افزایش شدید قیمت قطعات PC کنسول ها به بازار آمدند که نیازی به آپدیت قطعات نداشتند و این کنسول ها تمام بازی های که مخصوص خود بود را به خوبی اجرا میکردند و قیمتی نسبتا مناسب نسبت به PC داشتند برای همین مردم به سراغ کنسول ها رفتند این هنگام بود که صنعت تولید کنسول بوجود آمد و شرکت های مختلفی در رقابت با رقبا برای عرضه و ساخت بهترین کنسول با بهترین قیمت بوجود آمدند.

در این میان شرکت ها برای سوق دادن مردم به طرف خود دست به اقدامی عجیب زدند و بازی ها را به انحصار کنسول خود ساختند که موجب شد دیگر شرکت ها هم این رویه را در پیش بگیرند ولی هر چند این فکر موجب شد تا مردم برای خرید بعضی کنسول ها بیش تر سوق پیدا کنند اما موجب این شد که ما در یک کنسول نتوانیم تمام بازی ها را بازی کنیم و برای بازی تمام آن ها باید چند کنسول خریداری کنیم که من به شخصه از این موضوع راضی نیستم.

اما به دنبال این تغییرات رخداد هایی بوجود آمد که یکی از آن ها این بود که اختلاف قیمت میان کنسول ها زیاد شد و هر کنسولی که بیشترین بازی انحصاری را داشت قیمت بیش تری نیز داشت.

پس از مدتی با افزایش سرعت اینترنت بازی های آنلاین به بازار آمدند که معمولا برای روی اکثر پلتفرم ها قابل اجرا بودند این بازی ها اکثرا بازی هایی جذاب و اعتیاد آور بودند با رونق بازی های آنلاین و دسته جمعی بازی های تک نفره کم رونق شد و اکثر افرادی که بازی میکردن معمولا دارایه اینترنت نبودند.چونکه بازی های انلاین دارای حالت رقابتی، رتبه بندی محلی و جهانی بود و بالا بودن رنکینگ و امتیاز موجب شهرت میشد و اکثره جوان ها دنبال شهرت هستند بازی های آنلاین به خاطر همین در اوج بودند.

در این هنگام بود که ژانر های متفاوت با گیم پلی متفاوت و داستان هایی جذاب وارد بازار شدند حتی در برخی موارد کنسول های متفاوت که موجب میشد گیمر ها برای تجربه ای جدید و متفاوت به سراغ آن هم بروند.

پس از مدتی دنیای بازی و گیم هم برای شرکت ها و هم برای گیمر ها شغل محسوب میشد زیرا اینبار گیمر ها با بازی پول در می آوردند.

حتما می گویید چطور؟

اینطور بود که گیمر ها به روشهای گوناگون و بسیار متنوع از بازی چه بصورت مستقیم و چه به صورت غیر مستقیم کسب در آمد میکردند.

برای مثال رونمایی از گیم پلی برای اولین بار و تست بازی ها میان گیمر ها موجب رقابت میشد و آنها با انتشار این رکورد ها، تست ها گیم پلی، روش رد کردن مراحل، آموزش رمز ها و آموزش بازی در فضای مجازی دنبال کننده های بیشتری جذب میکردند و سپس با چیزهای فرعی مثل تبلیغ کسب در آمد میکردند.

یا برای مثال با ساخت اکانت های متنوع و اکانت های قوی در بازی های آنلاین پر طرفدار آن ها را بفروش میرساندند.

امیدوارم که از این مقاله بنده خوشتان آمده باشد و موجب افزایش اطلاعات شما شده باشد و بتوانید با خواندن این مقاله در رشد صنعت بازی و کنسول تاثیر گذار باشید.

امتیاز دهی به مقالهScoring the article
 
ثبت نظر یا سوالRegister comments or questions
نام و نام خانوادگیfirst name and last name
ارسال
نظراتComments   (0)
ترتیب
کلمات کلیدی: کنسول های بازی
دلار: 70,551تومانبیت کوین: 98,517 دلار
705510
fa