کلاهبرداری 500 هزار دلاری رمزارز با استفاده از google ads

1400/07/01   16:02
به تازگی، گزارشی منتشر شده که ادعا میکند هکر ها با استفاده از کمپین های فیشینگ بر بستر سرویس google ads اقدام به دزدیدن حدود 500 هزار دلار رمز ارز از کیف پول های دیجیتالی کرده اند.
کلاهبرداری 500 هزار دلاری رمزارز با استفاده از google ads

با توجه به تحقیقات، کلاهبرداران آگهی های گوگل را برای ورودی گرفتن برای وب سایت های تقلبی شان که از کیف پول رایج مانند کیف پول دیجیتالی فانتوم و MetaMask کپی برداری شده بود، خریداری کردند.

آدرس وبسایت های متقلب، بسیار نزدیک به آدرس واقعی سایت های اصلی است. به طوری که ادرس سایت تقلبی phantonn.app بود و ادرس سایت اصلی نیز phantom.app است. همچنین سایت های تقلبی، کاملا مطابق با سایت اصلی ساخته شده بودند و همین موضوع، باعث عدم مشکوک شدن کاربران به این سایت ها بود.

سپس کلاهبرداران در صورت بازدید قربانیان از وب سایت جعلی شان، اقدام به ربودن رمز عبور آنها می کردند. اگر قربانی از وب سایت جعلی برای ایجاد کیف پول جدید استفاده کند، عبارت بازیابی مخفی آنها به مهاجم داده می شود.

اطلاعات کاربران، بعد از ورود به این سایت های مخرب، توسط کلاهبرداران دزدیده می شود. اگر کاربر در این سایت ها ثبت نام می کرد، عبارت بازیابی شخصی خود را ناخواسته برای هکرها می فرستاد و آنها می توانستند به حساب قربانی دسترسی داشته باشند و زمانی که رمزارز به حساب کاربر واریز می شد، آنها میتوانستند با خیال راحت، آنها را برداشت کنند.

مخصوصاً برای کاربران سایت MetaMask! وب سایت جعلی این گزینه را دارد که فرد بتواند به کیف پول اصلی خود متصل شود. از آنجایی که انجام این کار به یک عبارت اولیه نیاز دارد، کلاهبرداران نیز به آن دسترسی خواهند داشت.

همچنیبن بخوانید: راهنمای خرید گوشی زیر 5 میلیون تومان

Phantom App و MetaMask از محبوب ترین کیف پول های رمزارز های سولانا (solana) و اتریوم (ethereum) هستند. این سایت با ارجاع متقابل به انجمن های سایت Reddit به این نتیجه رسید که تنها در آخر هفته گذشته، حدود نیم میلیون دلار به سرقت رفته است و 11 حساب کیف پول به خطر افتاده، حاوی رمزارزهایی به ارزش بین 1000 تا 10000 دلار بوده است.

CPR می گوید که گروه های کلاهبرداری، در حال قیمت گذاری بر روی کلمات کلیدی در Google Ads هستند؛ این نشان میدهد که این روش برای آنها موثر بوده و به دنبال ادامه دادن آن هستند.

افراد زیادی در کشور خودمان هستند که برای خرید های خارجی یا داد و ستد با افراد خارج از کشور، از رمز ارزها استفاده می کنند. این افراد باید بسیار مراقب باشند تا گرفتار دام این کلاهبرداران نشوند. چون اگر این اتفاق رخ دهد، عملا هیچ کاری از دست هیچ کسی ساخته نیست!

بهتر است هنگام استفاده از کیف پول های دیجیتالی، حتما آدرس اینترنتی آن صفحه را چک کنید و به کل، از اگهی های گوگل چشم پوشی کنید!

منبع : https://www.engadget.com/crypto-scammers-google-ads-phishing-campaign-100044007.html?src=rss

امتیاز دهی به مقالهScoring the article
 
ثبت نظر یا سوالRegister comments or questions
نام و نام خانوادگیfirst name and last name
ارسال
نظراتComments   (0)
ترتیب
دلار: 70,487تومانبیت کوین: 98,493 دلار
704870
fa