پروژه های برنامه نویسی پایتون، از مقدماتی تا پیشرفته

1400/08/27   17:01
اگر برنامه نویس پایتون هستید و میخواهید خود را به چالش بکشید یا آموخته هایتان را تمرین کنید در این مطلب چندین پروژه از سطح ابتدایی تا پیشرفته را به شما معرفی میکنیم.
پروژه های برنامه نویسی پایتون، از مقدماتی تا پیشرفته

ین پروژه ها از سطح آغاز تا پیشرفته هستند و برای تمرین کردن یا نمونه کار در رزومه کاربردی هستند. اگر نتواستید پروژه ای را انجام دهید پس باید کمی بیشتر یاد بگیرید و مهارت خود را بالا ببرید.



پروژه های ابتدایی پایتون

این پروژه ها بسیار راحت هستند و برای تمرین مفاهیم اولیه و ابتدایی کاربرد دارند مفاهیمی مثل دستور Print, دستور input و..

پروژه جمع اعداد یک پروژه بسیار ساده و آسان با استفاده از دستور های print و input است و با 4 خط بسیار ساده ساخته میشه ولی میتونه بهتر بشه فقط باید روش کار کنید.

پروژه محاسبه سن کمی پیشرفته تر از پروژه جمع اعداد است و عدد دریافتی با دستور input در چندین مرحله ضرب میشود تا سن به ثانیه، دقیقه و ساعت به کاربر نشون داده بشه.

پروژه تبدیل واحد از دو پروژه بالایی کمی پیشرفته تر است و عدد چندین بار ضرب میشه. مثلا میخواهید دقیقه رو به ثانیه تبدیل کنید باید با دستور input یه متغیر از کاربر بگیرید و اون متغیر رو در عدد 60 ضرب کنید.

نرم افزار های تبدیل واحد هم شیوه کارشان همین است ولی به طور هم زمان از چند کمیت استفاده میکنند.



پروژه مبتدی پایتون

این پروژه ها برای تمرین کتابخانه Tkinter است و با گرافیک سر و کار دارد ساختن پروژه های گرافیکی اولین قدم برای ورود به دنیای ساخت نرم افزار و بازی با پایتون است.

پروژه ماشین حساب با پایتون برای تمرین کتابخانه Tkinter گزینه بسیار مناسبی است و باید کمی به متغییر ها در پایتون اشنایی داشته باشید تا بتوانید ماشین حساب بسازید.

پروژه ساعت دیجیتال از گزینه بالایی ساده تر است و با کمتر از 50 خط میشه یه ساعت دیجیتال ساخت که بر پایه ساعت سیستم کار میکند. در ابتدا شاید ظاهر ساده ای داشته باشه ولی اگه کمی بهش گزینه های گرافیکی اضافه کنید شاهکار میشه.

پروژه لیست ساز هم پروژه جالب و بدرد بخوری است و کار با ماژول تکنینتر و اسکیولایت رو به شما یاد میده و بعدا میتونید ازش برای ساخت دفترچه تلفن، لیستTOdo و... استفاده کنید و کلا پروژه به درد بخوریه.

پروژه مبدل واحد در بالا گفته شد اما این بار منظور از مبدل واحد گرافیکی است و کلا از ظاهر کنسولی در اومده و میتونه خیلی خیلی ظاهرش بهتر بشه شما میتونید کمیت های دیگه ای بهش اضافه کنید مانند : زمان، وزن، جرم و... و در واحد های مختلف نمایش داده بشه.



پروژه های متوسط پایتون

این پروژه ها کمی پیشرفته تر هستند و به جز کتابخانه Tkinter از چند کتابخانه دیگر هم باید استفاده کنید.

پروژه بارکد ساز از پروژه های کار با عکس و تصویر در پایتون است با فقط 5 خط شما میتوانید یک بارکد از متن بسازید. باید متن را وارد کنید تا یک بارکد بسازید.

میتوانید با استفاده از ورودی های گرافیکی متن را وارد کنید و بارکد تحویل بگیرید اینطوری شما یک نرم افزار بارکد ساز ساخته اید. آن هم با کمتر از 30 خط کد نویسی پایتون این پروژه نیاز به نصب کتابخانه qrcode دارد.

پروژه دانلود تصاویر از اینستاگرام، از پروژه های بسیار کاربردی و پرطرفدار پایتون میباشد. اگر همیشه برای دانلود پست های اینستاگرام مشکل داشتید وقتشه که این مشکل رو خودتون حل کنید! البته میتوانید پروژه رو خیلی بهترش کنید و اگه یکم خلاقیت به کار ببرید میتدنید حتی ازش دارامد داشته باشید! به شرطی که نرم افزار شما ارزش اش را داشته باشد.

اسکرین شات از صفحه: شما میتوانید نرم افزاری بسازید که از صفحه عکس بگیرید. برای این کار نیاز به نصب چند کتابخانه دارید و بعد از نصب کتابخانه کار شما بسیار راحت خواهد و آسان خواهد بود.

یک بازی دوز بسازید: پروژه ساخت بازی دوز با پایتون همیشه از جالب ترین و نوستالژی ترین پروژه های پایتون بوده. این بازی دوز را روی کامپیوتر یا گوشی موبایل خود بسازید و از بازی کردن لذت ببرید و اگه دوست داشتید میتونید امکانات بیشتری هم به بازی دوز اضافه کنید.



پروژه های پیشرفته پایتون

ساختن این پروژه ها نشان دهنده مهارت بالای شما در کد نویسی پایتون است. یک ویرایشگر متن نیاز همیشگی همه است نظرتون چیه که شما یک ویرایشگر متن برای خودتون بسازید؟

واقعا میتونه کاربردی و مهارت محور باشه میتونید امکاناتی مثل ذخیره، تایپ خودکار، باز کردن فایل های ورد و ... به پروژه تون اضافه کنید. و برای تکمیل کردنش میتونین سورس کد تون رو توی گیت هاب به اشتراگ بگذارید.

یک مدیا پلیر با پایتون ! همان چیزیه که شما بهش نیاز دارین! میتونه ویدیو پلیر باشه یا اینکه موزیک پلیر به هر حال پروژه سخت و البته کاربردی و جالب است که شما را استاد کتابخانه های مدیا ی پایتون میکند! مدیاپلیر باید ویژگی های زیادی داشته باشه اگه بخواهم مثال بزنم میتونم به مدیا پلیر ویندوز اشاره کنم که میتونید از طرحش توی پروژه تون الگو بگیرید.

ضبط کننده صدا با پایتون: پروژه ای است که از ساخت مدیا پلیر سخت تر است و آنقدر جالب است که شما را به فراگیری بیشتر پایتون سوق میدهد اگر میخواهید خود را برای ساختن یک ضبط کننده دسکتاپ اماده کنید این پروژه را شروع کنید.

بات تلگرام با پایتون: اگر بتوانید با پایتون ربات تلگرام بسازید علاوه بر افزایش مهارت های شما، درآمد بالایی نیز خواهید داشت و درامد شما از 2 تا 5 میلیون تومن در ماه خواهد بود. علاوه بر ساخت ربات تلگرام، شما میتوانید ربات واتساپ واینستاگرام نیز بسازید که میتوانید درامد بالایی داشته باشید.


پروژه های خیلی بیشتری هم برای ساختن و تمرین کردن وجود دارد.

پروژه های معرفی شده از وبسایت گیت هاب قابل دانلود میباشند.

امتیاز دهی به مقالهScoring the article
 
ثبت نظر یا سوالRegister comments or questions
نام و نام خانوادگیfirst name and last name
ارسال
نظراتComments   (1)
ترتیب
حسینی کد: 46897

مثال کلاس پایتون دارم امکان حلش در یک روز وجود داره یا خیر .هزینه انجام به چه صورت هست؟
...

پاسخ
1401/08/02
ans_result_46897
کلمات کلیدی: برنامه نویسی پایتون
دلار: 70,364تومانبیت کوین: 98,543 دلار
703640
fa