آیا ADSL تنها راه نجات مخابرات ایران است؟

نویسنده: ووکس
1392/02/17   21:29
استفاده از فن آوری ADSL امروزه در اغلب شرکت های دولتی و خصوصی استفاده می گردد، به طوری که استفاده از اینترنت با سرعت تا 100 مگ بر ثانیه در شرکت های بزرگ مرسوم شده است و در این مقاله به بررسی استفاده از اینترنت پر سرعت شرکت مخابرات و نقش آن در توسعه مشاغل پرداخته‌ ایم.
آیا ADSL تنها راه نجات مخابرات ایران است؟

مشاور راهبردی شرکت مخابرات ایران و مدیر پروژه تغییر ساز و کار کسب و کار، بازاریابی و ارتباط با مشتریان است، پتانسیل بازار اینترنت پرسرعت ایران را بسیار بالا ارزیابی کرد و ارائه اینترنت پرسرعت از طریق فناوری ADSL را یکی از الزامات موفقیت شرکت مخابرات ایران دانست.

به گزارش ایتنا از ایسنا، یکی از کارشناسان ارشد شرکت هنگ کنگی Inventive که یکی از مدیران پیشین پنجمین اپراتور بزرگ جهان (Vimplecom) در کشور ارمنستان نیز بوده است، در این رابطه گفت:

دیدگاه تجاری ایجاب می کند که شرکت مخابرات ایران با توجه به در اختیار داشتن زیرساخت انتقال مسی در سطح تمامی شهرهای کشور، با تقویت همین زیرساخت خدمات باند وسیع را با استفاده از فناوری DSL به مردم ارائه کند.

ولیچکوف ادامه داد:

البته باید در نظر داشت که با استفاده از زیرساخت مسی و فناوری DSL که نیاز مشترکان را برای استفاده از خدمات چندرسانه ای تأمین می کند، می توان سرعت های تا 40 مگابیت بر ثانیه را به مشترکین عرضه کرد.

سخنران همایش بین المللی مخابرات ایران (ITC 2013)، در ادامه افزود:

البته ارائه خدمات اینترنت پرسرعت با فناوری ADSL، سریع ترین راه شرکت مخابرات ایران برای ارائه خدمات باندوسیع به خانوارها و مشترکین تجاری و ایجاد جریان های جدید درآمدی به منظور ارتقاء زیرساخت مسی است.

بنا بر اعلام کمیته اطلاع رسانی چهارمین همایش بین المللی مخابرات ایران (ITC 2013) این مدیر ارشد شرکت مشاوره ای Inventive در مورد پتانسیل بازار باندوسیع ایران نیز، با اشاره به 28 میلیون خانوار ایرانی عنوان کرد:

با هدف گذاری بین 50 تا 55 درصد خانوارها یعنی 14 تا 15 میلیون خانوار و مقایسه آن با میزان مشترکان موجود، می توان گفت که هنوز فرصت بسیار زیادی برای ارائه خدمات اینترنت پرسرعت در ایران وجود دارد.

وی ادامه داد: البته باید در نحوه نگاه به بازار ایران تجدید نظر کرد.

به طور مثال استان های کم جمعیت هم پتانسیل خوبی برای دریافت این خدمات دارند و به نظر من شرکت مخابرات ایران در راستای توجه به منافع تجاری خود باید به هر منطقه ای که نیاز به دریافت این خدمات دارد، وارد شده و سطح نفوذ خود را در کشور افزایش دهد.

ولیچکوف در پایان، یکی از فضاهای بکر کسب و کار در حوزه ICT ایران را ارائه محتوای چندرسانه ای دانست و افزود: سرعت، تنها چیزی نیست که مشترکین بدان نیاز دارند.

چنانچه مقررات گذاری مناسبی در حوزه ارائه محتوا صورت پذیرد و فضا برای ورود بازیگران توانمند به این بازار، به خصوص به منظور ارائه محتوای بومی بر بستر باندوسیع فراهم شود، کسب و کار بسیار پر درآمدی در این حوزه شکل خواهد گرفت که نتیجه آن ایجاد نیاز و در نهایت توسعه کسب و کار باند وسیع در ایران خواهد بود.

چهارمین همایش مخابرات ایران (ITC 2013)، توسط گروه طیف در 13 اسفندماه سال جاری و با حضور مدیران ارشد داخلی و خارجی در حوزه مخابرات برگزار خواهد شد.

امتیاز دهی به مقالهScoring the article
 
ثبت نظر یا سوالRegister comments or questions
نام و نام خانوادگیfirst name and last name
ارسال
نظراتComments   (0)
ترتیب
کلمات کلیدی: فناوري، كسب وكار، مخابرات، باندوسيع، ict، adsl، ْتجارت الكترونيك، مسي، چندرسانه اي
دلار: 70,200تومانبیت کوین: 97,641 دلار
702000
fa