نسل های کنسول بازی

نسل های کنسول بازی


تاریخ ویرایش: 4 سال قبل

صاحب آگهی: iranianrep
ایمیل: info at iranianrepaircenter.ir
چت با صاحب آگهی

نسل های کنسول بازی از ابتدای معرفی با استقبال خوبی از سوی علاقمندان به بازی های کامپیوتری و رایانه ای مواجه شد. کنسول های بازی نسل های متفاوتی پشت سر گذاشته است تا این که به آنچه که در امروز مشاهده می کنیم رسیده است. کنسول های بازی نسل اول و کنسول های بازی نسل دوم تا کنسولهای بازی نسل پنجم و هشتم و نهم و انواع دیگر کنسول های بازی که هم اکنون در سال 2020 مشاهده می کنیم همیشه محبوب بوده اند. در این بین شرکت های تولید کننده نیز با فراز و نشیب های زیادی از موفقیت تا شکست مواجه شده اند. هم اکنون می توان گفت که قدمت نسل های کنسول بازی تقریباً به حدود چهار دهه رسیده است. در ادامه با بررسی نسل های مختلف کنسول بازی با ما همراه باشید. اگر شما نیاز داشتید بیشتر با این موضوع آشنا بشید می توانید به سایت مرکز تعمیرات ایرانیان مراجعه فرمایید.


کنسول بازی چیست؟

ابتدا برای آن دسته از دوستانی که هیچ اطلاعاتی درخصوص کنسول های بازی ندارند کمی راجع به کنسول بازی توضیح می دهیم. کنسول بازی یک وسیله سرگرمی و بازی کامپیوتری می باشد که برای بازی های ویدیویی مورد استفاده قرار می گیرد. به کمک انواع مختلف نسل های کنسول های بازی می توانید بازی کامپیوتری خودتان را بر روی صفحه مانیتور و یا صفحه تلویزیون را اجرا کنید وضع انجام بازی رایانه ای مورد علاقه خود لذت ببرید.


مزیت های کنسول بازی

کنسول های بازی یک سری ویژگی ها و مزیت ها و قابلیت هایی دارند که می تواند امکانات متعددی را در اختیار استفاده کنندگان و علاقمندان قرار دهند. از جمله این مزایا و ویژگی ها می توان به امکان دسترسی به سیستم عامل, امکان دسترسی به اینترنت, پخش و نمایش فیلم, ذخیره سازی و یا پخش موسیقی اشاره نمود.

معروف ترین و محبوب ترین و پرفروش ترین و پرکاربردترین نسل های کنسول بازی

کنسول های بازی که امکانات پیشرفته را در اختیار کاربران خود قرار می دهند و توانسته اند محبوبیت و فروش فوق العاده ایران نیز کسب کنند به جایگاه قابل توجهی در بین کاربران برسند می توان به ایکس باکس 360 و همچنین ایکس باکس وان پلی استیشن 3 و پلی استیشن 4 اشاره کنیم. کنسول های بازی فوق بسیار محبوب و کاربردی هستند و به معروفیت خوبی رسیدند.


انواع مختلف نسل های کنسول بازی بر اساس کاربرد کارایی

به طور کلی نسلهای مختلف کنسول بازی را می توان در دو دسته تقسیم بندی کرد. دسته اول دسته از کنسول بازی می باشد که بازی به طور مستقیم از طریق کنسول انجام میشود. دسته دوم نسل های کنسول های بازی زمان انجام بازی را از طریق رایانه فراهم می کند. در بین دو دسته فوق نسلهای کنسول بازی دسته دوم از لحاظ کیفی بسیار بالاتر هستند. زیرا امکان انجام بازی بر روی نمایشگرهای بزرگتر از جمله تلویزیون ایا صفحه نمایش های بزرگتر را فراهم می کنند. در این نوع محیط گرافیکی کامل تر و لذت بازی نیز بیشتر خواهد بود. از آنجایی که کیفیت کار بالاتر است هزینه بیشتر و زیادتری نیز برای سیستم حرفه ای لازم است.


اما مزیت کنسول های بازی دسته اول نیز در این است که می توانید بازی هایی را انجام دهید که من هستند مربوط به خودشان هستند. این بازی ها بر روی رایانه شخصی قابل اجرا نیستند و این یکی از نکات مثبت برای دسته اول به حساب می آید. در پلی استیشن 3 تعداد این بازی ها بسیار زیاد است. نکته مثبت دیگر در خصوص این دسته از نسل های کنسول بازی داشتن یک سری ابزار قدرتمند است که گیمر های کامپیوتری از آن بی بهره خواهند بود.


مسیر پیشرفت نسل های کنسول های بازی

کنسول های بازی مسیر پر فراز و نشیب زیادی را طی کردند تا به عنوان مثال به آنچه که امروز مشاهده می کنیم در کنسول های بازی نسل هشتم رسیده اند. اما مهمترین نکته که موجب شده است که در طی هشت نسل گذشته شاهد پیشرفت زیادی در نسل های مختلف و کنسول بازی باشیم رقابت بسیار میان تولیدکنندگان و سازندگان می باشد.




اولین نسل کنسول های بازی

اولین نسل کنسول های بازی را می توان از لحظه شروع یعنی سال 1972 میلادی داستان 1977 میلادی مدت 5 سال در نظر گرفت. در این نسل گرافیک بازی ها از تعداد نقطه های سیاه و سفید کنار هم تشکیل می شد که با وجود صداهایی بسیار ساده در محیط بازی همراه شده بود. این نسل فقط بازی های موجود را پشتیبانی می کرد. اولین نسل کنسول بازی بهنام جعبه قهوه ای لقب گرفت. شرکت مگناوکس محصولات خود را در این نسل شروع کرد. شرکت کلکو و شرکت نینتندو و همچنین شرکت آتاری از دیگر شرکت های تولید کننده در این عصر بودند.


دومین نسل کنسول های بازی

شروع نسل دوم کنسول های بازی را می توان در پایان کنسول های نسل اول در نظر گرفت. این نسل نوید پیشرفت را در کنسول های بازی استارت زد. بازی چنل آف و آرکید شروع پیشرفت شان را در این نسل استارت زدند. نسل دوم شروع محبوبیت نسل های کنسول بازی به صورت جهانی بود. در نسل اول از ریزپردازنده ها خبری نبود اما در نسل دوم برای اولین بار از لیست پردازنده ها استفاده شد. بازی های تک نفره و پیشرفت گرافیکی از تغییرات این نسل بودند. استفاده از کارتریج از دیگر ویژگی های شمار می آید. به کمک کارتریج گیمرها می توانستند بازی های متعدد را در یک کنسول اجرا کند. محبوب ترین کنسول بازی این نسل را می توان آتاری 2600 نامید.


روند پیشرفت نسل های مختلف کنسول بازی ادامه پیدا کرد. به نسل هشتم رسید.



هشتمین نسل کنسول های بازی

شروع فعالیت نسل هشتم کنسول های بازی را می توان سال 2012 در نظر گرفت. این نسل کنسول بازی ویلیو را معرفی نمود. کنسول بازی پلی استیشن 3 و کنسول بازی ایکس وان در نسل هشتم معرفی شد. نینتند و تری دی اس و همچنین پی اس ویتا کنسول های عرضه شده در نسل هشتم می باشند. شرکت های مایکروسافت و سونی و نینتند بهترین شرکت ها و رقبای بودند که توانستند بازار نسل هشتم را در اختیار خود قرار بگیرند. در طی سال های عمر نسل 8 کنسول های بازی گوشی های هوشمند این کنسول ها را تحت تاثیر خود قرار داد و می توان گفت تا حدودی بر میزان فروش آن ها تاثیر گذار بود. به گونه ای که می توان گفت سیستم عامل های اندروید و ios توانستند محبوبیت بیشتری نسبت به کنسول های بازی به دست بیاورند.


جمع بندی و نکات آخر

در پایان باید به دو موضوع اشارخ کنیم که مرکز تعمیرات ایرانیان یکی از بهترین مکان برای تعمیر وسایل شما از جمله نمایندگی تعمیرات اسپیکر جی بی ال است که یکی از حرفه ای ترین مراکز هستند .


کنسول های بازی به ابزارهای اختصاصی برای انجام بازی های رایانه ای گفته می شود که تصاویر آن ها نمایش های مانند مانیتور و تلویزیون قابل انتقال باشد به عبارتی کنسول های بازی خانگی نیازمند نمایشگر برای نمایش تصاویر خود هستند. حدود 17 سال طول کشید اولین نسل کنسول های بازی به صورت تجاری در سال 1967 به بازار عرضه شود.

 
ثبت نظر یا سوالRegister comments or questions
نام و نام خانوادگیfirst name and last name
ارسال
نظراتComments  (0)
ترتیب
کلمات کلیدی: کنسول بازی
دلار: 70,160تومانبیت کوین: 96,131 دلار
701600
fa