جستجوی صوتی چیست؟
جستجوی صوتی نوعی جستجوی حسی است که با جستجوی بصری و نوشتاری درهم آمیخته شده است. زبان و گفتار در گذشته یکی از ابزار های ارتباطی بین مردم بود و مردم با این ابزار به راحتی می توانستند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
امروزه ابزارهای کمکی گفتاری پیچیده شده اند و همین امر باعث می شود تا کاربران به راحتی بتوانند با جستجوی صوتی، بهینه سازی محتوا را به انجام برسانند. امروزه جستجوی صوتی به یک ابزار مهم برای جستجوی اطلاعات تبدیل شده است. دقت در جستجوی اطلاعات نقش مهمی را بازی می کند و گاهی اوقات بسیار مهم می شود.
واقعیت این است که مردم خیلی سریع تر از تایپ کردن، صحبت می کنند. شما می توانید خیلی راحت با جستجوی صوتی، محتوای دلخواه خودتان را سریع تر جستجو کنید. در جستجوی صوتی، شما از ابزارهای زیادی استفاده می کنید و می توانید در نهایت به نتایج دلخواه خود دست یابید.
جستجوی صوتی مزایایی دارد که عبارتند از:
· امکان جستجوی صوتی در گوشی های موبایل
· امکان دریافت اطلاعات خاص
· امکان دریافت روزانه اطلاعات
· امکان دریافت اطلاعات مورد نیاز
شما با این روش ها می توانید جستجوی صوتی را بهینه کنید:
- اطلاعات مشخص شده در داخل کادر
اگر شما با مشخصه اطلاعات مشخص شده آشنا نباشید، نمی توانید تشخیص دهید که به چه چیزی شبیه هستند. اطلاعات مشخص شده ای در بالای SERPs ظاهر می شوند. موتور جستجوی گوگل اطلاعات مشخص شده ای که در کادرهای این چنینی قرار دارند، در نتایج خود منعکس می کند.
اطلاعات مشخص شده بسیار مهم هستند بخاطر این که در بین 4/1 میلیون جستجوی گوگل، 30% را به خود اختصاص می دهند. شما با جستجوی صوتی می توانید به اطلاعات مشخص شده دسترسی یابید.
- نیت کاربر
زمانی که کاربران محصول یا خدمات وب سایت شما را در موتور جستجوی گوگل وارد کرده و جستجو می کنند. کاربران آنلاین با وارد کردن کلماتی مانند قیمت، نحوه خرید محصولات، نیت خود را برای موتور های جستجو مشخص می کنند. الگوریتم جستجوی موتور جستجوی گوگل می تواند محتوای جستجو شده را تشخیص دهد.
چرا جستجوی صوتی مهم است؟
با گسترش محتوایی که برند را توسعه و گسترش دهد، بر این باوریم که جستجوی صوتی در موفقیت های بعدی بازاریابی نقش مهم و ارزنده ای را ایفا خواهد کرد.
روش های جستجوی صوتی خیلی بیشتر است، جستجوی صوتی دیگر به موبایل ها و تبلت ها محدود نمی شود. حتی شما در دستگاه هایی که صفحه نمایشی نیز ندارند، شما می توانید جستجوی صوتی را به انجام برسانید.
شاعر و موسیقیدان معروف، جیل اسکات هرون توانست با این روش بسیاری از آهنگ های خود را به فروش برساند. اگرچه او در آن زمان درباره آلکسا چیزی نمی دانست. امروزه جستجوی صوتی در دستگاه های دارای صفحه نمایش به راحتی انجام می شود.
شما می توانید با رعایت نکاتی جستجوی صوتی و بهینه سازی محتوا را بهینه کرده و همین امر باعث می شود تا در طول سال های بعدی روش بازاریابی شما بهتر شده و موفقیت هایی را کسب کنید. مشخص شده که کاربران در مقایسه با تایپ کردن، می توانند سریع تر گفتگو کرده و نتایج جستجوی خود را بدست بیاورند.
تکنولوژی جستجوی صوتی به سرعت در حال توسعه و گسترش است و محققین این نوع تکنولوژی امید دارند که کاربران در آینده بتوانند به راحتی به محتوای دلخواه خود دسترسی پیدا کنند و محبوبیت این نوع تکنولوژی به تدریج در میان کاربران آنلاین افزایش می یابد.
کلمات کلیدی جستجوی صوتی چه خصوصیاتی دارند؟
- لانگ تیل (طولانی) هستند
جستجوی صوتی با جستجوی نوشتاری تفاوت های بسیاری دارد. زمانی که شما در موتور جستجو، کلمات کلیدی خودتان را تایپ می کنید، اکثر موتورهای جستجو بر اساس کلمات کلیدی، محتوای وب سایت شما را جستجو می کنند.
ولی زمانی که شما با صدای خودتان، محتوایی را جستجو می کنید، دوست دارید که سایر کاربران نیز بر همین اساس محتوای وب سایت شما را جستجو کنند.
اکثر کلمات کلیدی جستجوی صوتی لانگ تیل بوده و کاربران با این نوع جستجو می توانند به پاسخ بسیاری از سوالات خود دست یابند. هر چه کلمات کلیدی لانگ تیل دقیق تر باشد به همان اندازه نتایج دقیق تری را بدست خواهید آورد.
کاربران با عبارت طولانی، محتوای دلخواه خود را جستجو می کنند. کاربران همان طوری که صحبت می کنند می توانند محتوای دلخواه خود را جستجو کنند. براساس تحقیقات مشخص شده که جستجوی صوتی در مقایسه با جستجوی متنی، درصد بیشتری را به خود اختصاص داده است.
- به زبان گفتاری نزدیک اند
استفاده از عبارت کامل هر روزه در اینترنت گسترش پیدا می کند. کاربران باید با زبان گفتاری خودشان، اطلاعات را جستجو کنند و صد البته وب سایت شما هم باید به گونه ای تنظیم شده باشد که بتواند نیاز کاربران را در این زمینه برطرف کند. در واقع موتور جستجوی گوگل، براساس جستجوی کاربران، نتایج را نشان داده و رتبه وب سایت شما را مشخص می کند.
- به سوالات کاربران پاسخ می دهند
کاربران آنلاین به وسیله اینترنت سعی می کنند که به پاسخ سوالات خود دست یابند و به همین دلیل حجم انبوهی از اطلاعات را در اینترنت زیر و رو می کنند تا بتوانند به اطلاعات درستی دست یابند.
اکثر کلمات کلیدی و سوالاتی که در جستجوی صوتی مورد استفاده قرار می گیرند بلند بوده و همین ویژگی خاص جستجوی صوتی است. در جستجوی صوتی، شما به محتواهایی دست می یابید که همان پاسخ سوالات شماست.
کاربران می توانند در جستجوی صوتی به صورت کامل، محتوای دلخواه خودشان را جستجو کنند. این نوع جستجو دقیقا بر اساس سئو بوده و روش بسیار موثری است. شما زمانی که بر اساس جستجوی صوتی، آب و هوا را جستجو می کنید، اطلاعات دقیق تری را بدست می آورید.
شما می توانید با ایجاد بخش پرسش و پاسخ در وب سایت، به سوالات کاربران پاسخ دهید یا این که می توانید این بخش را بهینه کنید. شما می توانید سوالات عمومی کاربران را یادداشت کرده و پاسخ های مربوطه هریک را در این بخش بنویسید. موتورهای جستجو می توانند پاسخ های وب سایت را به جستجوی صوتی کاربران هدایت کنند.
از استراکچر دیتا استفاده کنید
استراکچر دیتا به HTML تعبیر می شود و موتورهای جستجو این چنین محتوایی را بهتر تشخیص می دهند. خزنده ها، با استراکچر دیتا می توانند محتوای وب سایت شما را تشخیص دهند. موتور جستجو می تواند خیلی راحت محتوای استراکچر دیتا را رتبه بندی کند.
استراکچر دیتا باعث می شود تا موتورهای جستجو بتوانند به راحتی محتوای وب سایت شما را تشخیص دهند. شما می توانید با کمک وب سایت schema.org کلیه محتوای وب سایت خود را بهینه کرده و در اختیار کاربران آنلاین قرار دهید.
بسیاری از موتورهای جستجو مانند گوگل، یاهو، بینگ و غیره با جستجوی صوتی می توانند به راحتی به محتوای وب سایت شما دسترسی داشته باشند.
شما با استراکچر دیتا می توانید محتوای وب سایت خود را بهینه کرده و به کاربران عرضه کنید. این چنین محتوایی غنی بوده و کاربران بهتر می توانند با آن ارتباط برقرار کنند. شما تنها با بهینه سازی محتوا می توانید به بهترین نتایج موتورهای جستجو دست یابید.
شما با روش های متفاوتی مبتنی بر سئو، می توانید محتوای وب سایت خود را بهینه کنید و این امر باعث خواهد شد تا کاربران بهتر بتوانند از محتوای وب سایت شما استفاده کنند.
استراکچر دیتا باعث می شود تا موتورهای جستجو بتوانند براحتی به محتوای وب سایت شما دسترسی داشته باشند. استراکچر دیتا می تواند هر بخش از وب سایت شما را در رابطه با بهینه سازی محتوا بررسی کرده و نتیجه را اعلام کند.
استراکچر دیتا در سئو نیز مهم است و این روش باعث خواهد شد موتورهای جستجو به وب سایت شما رتبه بالاتری بدهند و همین کار باعث می شود تا کاربران به وب سایت های با رتبه بالا توجه کرده و محتوای مورد علاقه خود را مطالعه کرده و نتیجه دلخواه خود را استخراج کنند. شما با استراکچر دیتا می توانید بهترین نتایج ممکن را برای وب سایت خود بدست بیاورید.
شما می توانید با روش های سلسله مراتبی و HTML بهینه سازی محتوا را به سرعت انجام داده و همین امر باعث می شود تا موتورهای جستجو راحت تر و سریعتر بتوانند محتوای وب سایت شما را به کاربران آنلاین مشخص نشان دهند تا آن ها نیز در سریع ترین زمان ممکن به محتوای مورد علاقه خود دست یابند.
سایت خود را برای کاربران موبایل بهینه کنید
71% از کاربران موبایل، با جستجوی صوتی به اطلاعات موجود در اینترنت دسترسی می یابند. جستجوی صوتی طی سال های اخیر به شدت افزایش یافته و بین کاربران آنلاین محبوب شده است.
آنالیزورهای سئو پیش بینی می کنند تا سال 2020، 20% جستجوی های اینترنتی، مبتنی بر جستجوی صوتی خواهد بود.
وب سایت هایی مثل گارتنر پیش بینی می کنند که بسیاری از وب سایت ها از جستجوی صوتی منتفع شده و نتایج خیلی بهتری را بدست خواهند آورد.
براساس این آنالیز، جستجوی صوتی و تصویری در دیجیتال مارکتینگ به اندازه 30% افزایش خواهد یافت و باعث رونق این صنعت خواهد شد.
وب سایت های رسپانسیو، وب سایت هایی هستند که متناسب با دستگاه ها و خروجی های مختلف مانند تبلت و موبایل تنظیم و بهینه می شوند و در این میان وب سایت هایی که برای موبایل بهینه شده باشند، موتور جستجوی گوگل، آن ها را در صفحات ابتدایی و با بالاترین رتبه، مشخص می کند. این کار بخشی از علم سئو است که وب مستر ها باید آن را انجام دهند.
شما می توانید با محتوایی که به صورت بولت مشخص شده، ایجاد بخش پرسش و پاسخ، و شماره بندی شده، وب سایت خودتان را بهینه کنید. شما می توانید با بهینه سازی جستجوی صوتی، رتبه وب سایت را بهینه کرده و ارتقاء دهید.
بهینه سازی محتوا براساس جستجوی صوتی باعث خواهد شد تا بسیاری از کاربران بتوانند به راحتی از طریق موبایل های خود به وب پیج ها دسترسی پیدا کنند. امروزه بسیاری از وب پیج ها رسپانسیو بوده و هر پیچ اینترنتی متناسب با دستگاه خروجی، مانند کامپیوتر، لپ تاپ، تبلت، گوشی های هوشمند، اطلاعات و محتوای وب سایت را به کاربران به نمایش می گذارد.
امروزه کاربران آنلاین با دستگاه ها و خروجی های مختلفی به پیج های اینترنتی دسترسی داشته و می توانند اطلاعات و محتواهای وب سایت ها را مطالعه کنند.
شما می توانید در برخی وب سایت ها مانند schema.org محتوای وب پیج خود را براساس سئو و جستجوی صوتی تنظیم کرده و به کاربران عرضه کنید. این وب سایت، بهینه بودن وب سایت شما را برای موتورهای جستجو بررسی کرده و نتیجه را به شما نشان خواهد داد.