سیستم تعلیق خودروها نقش حیاتی و مهمی در حفظ تعادل و جان سرنشینان دارد. نیروهای وارد به سیستم تعلیق خودرو از چندین جهت باعث بی تعادلی خواهد شد. شرکت مرسدس بنز سیستم تعلیقی را ساخت که در نوع خود یک شاهکار مهندسی تلقی می شود.
در یک نگاه کلی به سیستم تعلیق ساخته شده ابرخودروی آلمانی مشخص است که در این سیستم به جای استفاده از سیستم های جناغی دوبل (بدلیل شکل خاص، از آن ها با نام بازوهای A شکل نیز ذکر می شود) از یک سیستم جناغی تک اتصاله استفاده گردید. نیروهای وارد شده به چرخ ها از طریق میله های فشاری به اهرم های دو طرفه منتقل شده و در نهایت به دمپرها و فنرها می رسند. این سیستم جدید به طور موثری تمام نیروهای وارد به خودرو را کنترل می کند و تضمین کننده پایداری و سواری مناسبی برای خودرو است.
مهمترین نقاط قوت قابل بررسی در این سیستم، عدم استفاده از کاسه دمپر مستقل می باشد. مهندسان و متخصصان مرسدس با بهره گیری از اهرم های دو طرفه و طراحی خاص محفظه فنرها، سازوکار لازم برای دفع و کنترل نیروهای وارده به خودرو را فراهم ساخته است این طراحی هوشمندانه مهندسی ضمن کاهش وزن کلی سیستم، معضلات نصب دمپرها و اتصال آن ها به شاسی خودرو را نیز برطرف ساخته است.
در عقب خوردو سیستم تعلیق آن به بهترین شیوه نیروها و گشتاورهای وارده به هر دو تایر را خنثی می سازد و چرخ های جلوی خودرو نیز تقریبا از سیستم تعلیق مشابه استفاده می کنند و تنها تفاوتی که وجود دارد مربوط به نحوه اتصالات فرمان خودرو است. سیستم تعلیق جلوی این خودرو به شیوه پیچیده ای به اتصالات مرتبط با فرمان خودرو متصل می گردد. با حرکت فرمان، طرح هندسه سیستم تعلیق تغییر می یابد. دلایل این طراحی پیچیده به طور دقیق مشخص نمی باشد، احتمال اول به این دلیل است که با چرخش فرمان، سیستم تعلیق در بهترین و مناسب ترین وضعیت ممکن قرار بگیرد و کنترل خودرو تضمین شود. با این وجود تایرهای خودرو به خوبی با زمین تماس می یابد و بدین ترتیب انتقال قدرت در بهترین وضعیت انجام می شود.
سرانجام این ابر خودرو در نمایشگاه خودروی فرانکفورت در سال 2017 به نمایش درآمد. بیشترین توجه آن زمان به پیشرانه این خودرو که قادر به تولید 1000 اسب بخار قدرت بود معطوف شد اما در همه قسمت های این ابر خودرو شاهکار مهندسی آلمان ها دیده می شود که سیستم تعلیقی که معرفی شد یکی از این شاهکارها می باشد.