معرفی برترین الگوریتم های گوگل

1400/07/21   10:22
الگوریتم های گوگل هر کدام دارای ویژگی های متفاوتی هستند اما در مجموع هدف تمام آنها انتخاب بهترین وبسایت ها جهت نمایش در صفحات جستجو برای کاربران می باشد. در این مقاله به معرفی برترین الگوریتم های این موتور جستجو خواهیم پرداخت.
معرفی برترین الگوریتم های گوگل

شرکت گوگل به عنوان یکی از بهترین و معتبرترین شرکت های موتور جستجو می باشد که تمام تمرکز خود را بر روی نتایج جستجوی کاربران خود می گذارد. این موتور جستجو می بایست شرایطی را فراهم کند تا کاربرانی که از این موتور جستجو استفاده می کنند در کمترین زمان ممکن به نتایج دلخواه خود دست پیدا کنند. همواره وبسایت های بسیاری وجود دارند که برای دستیابی به رتبه های بالا در موتور جستجوی گوگل و همچنین بهینه سازی وبسایت خود و ارتقاء کلمات کلیدی خود به صفحات این موتور جستجو، از روش های نادرستی استفاده می کنند در حالی که الگوریتم های گوگل که توسط گروه برنامه نویسی شرکت گوگل به روزرسانی می شوند، موظف هستند تا با انجام چنین روش های نادرست و غیراخلاقی مقابله کنند.


الگوریتم پاندا گوگل ( Panda algorithm )

این الگوریتم برای اولین بار در فوریه سال 2011 میلادی روی کار آمد و وظیفه ی آن جلوگیری از کپی برداری می باشد که تمامی این اطلاعات را به موتور جستجوی گوگل ارائه داده تا از بالا آمدن وبسایت هایی با ارزش کیفی پایین و همچنین وبسایت هایی که عملا مطالبی را از وبسایت هایی دیگر به سرقت می برند، جلوگیری کند و موتور جستجوی گوگل با شناسایی این وبسایت ها آنها را جریمه خواهد کرد.


الگوریتم پنگوئن گوگل ( Penguin algorithm )

برای اولین بار در آوریل سال 2012 بود که الگوریتم پنگوئن گوگل معرفی و رونمایی شد. وظیفه ی این الگوریتم تمرکز بر روی لینک های وبسایت ها و همچنین بک لینک ها می باشد. این الگوریتم به بک لینک های مخرب در وبسایت ها امتیاز منفی می دهد و بالعکس به بک لینک های مفید و موثر امتیاز مثبت می دهد و با ارائه ی گزارشات مجموع امتیازات به موتور جستجوی گوگل می تواند باعث ارتقای وبسایت به صفحات اول و یا بالعکس باعث برگرداندن وبسایت ها به صفحات انتهایی موتور جستجوی گوگل گردد. موتور جستجوی گوگل به میزان قدرت و اهمیت بک لینک ها امتیاز می دهد و به همین دلیل نگارش مطالب مفید و موثر و انتشار آنها در شبکه های اجتماعی می تواند باعث ارتقاء و بهینه سازی وبسایت شود.


الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل ( Hummingbird algorithm )

برای کاربران گوگل بارها این اتفاق افتاده که هنگام تایپ و جستجو، لیست و نمونه های زیادی از کلمات کلیدی پرتکرار توسط مرورگر گوگل به آنها نمایش داده می شود. در واقع این الگوریتم بر روی نمایش کلمات کلیدی به هنگام تایپ و جستجوی کاربران تمرکز دارد.


الگوریتم کبوتر گوگل ( Pigeon algorithm )

این الگوریتم بعد از ایندکس شدن وبسایت ها توسط موتور جستجوی گوگل، این وظیفه را دارد که هنگام تایپ کلمات کلیدی توسط کاربران، در صورت واجد شرایط بودن کلمات کلیدی آنها را به موتور جستجوی گوگل گزارش داده و در نهایت وبسایت ها را بر اساس کلمات کلیدی پرکاربرد برای کاربران فراخوانی کرده و به نمایش درآورد.


الگوریتم موبایل گدون گوگل ( Mobilegeddon algorithm )

این الگوریتم یکی از جدیدترین الگوریتم هایی است که از طرف شرکت گوگل معرفی شده و در حال راه اندازی می باشد. هدف اصلی این الگوریتم حذف تمامی وبسایت هایی است که قابلیت نمایش بر روی موبایل ها و تبلت ها را ندارند. برای جلوگیری از قرار گرفتن وبسایت ها در این دسته می بایست نکاتی همچون ریسپانسیو کردن وبسایت، عدم استفاده از از ابزارهای بی کاربرد در موبایل و تبلت، تعیین اندازه مناسب برای متن ها، قابلیت دسترسی آسان کاربران به لینک ها و همچنین قابلیت دسترسی کامل ربات گوگل به فایل های css و js را رعایت نمود.



الگوریتم Payday Loan

همانظور که قبلا هم بیان شد برخی از وبسایت ها برای رسیدن به صحفات اول موتور جستجوی گوگل از روش های نامناسبی استفاده می کنند. یکی از این روش های نادرست استفاده از کلمات کلیدی پرتکرار بوده که در نتیجه ی آن بتوانند با سوءاستفاده از الگوریتم کبوتر گوگل به صفحات ابتدایی گوگل ارتقا پیدا کنند. در واقع این الگوریتم تکرار بیش از حد کلمات کلیدی را اسپم شناسایی کرده و اینگونه وبسایت ها را جریمه خواهد کرد و در نهایت از فهرست جستجوها حذف خواهد کرد.


الگوریتم Page Layout

در بسیاری از وبسایت ها برای تامین هزینه های وبسایت از تبلیغات استفاده می شود تا بتوانند هزینه های وبسایت خود را تامین کنند. در برخی از موارد میزان این تبلیغات به حدی زیاد بوده که باعث آزار کاربران می شود. در واقع الگوریتم Page Layout به دنبال چنین وبسایت هایی بوده که با جریمه کردن آنها، چنین وبسایت هایی را از دید کاربران دور نگه داشته تا کاربران بتوانند نتایج بهتری را جستجو نمایند.

امتیاز دهی به مقالهScoring the article
 
ثبت نظر یا سوالRegister comments or questions
نام و نام خانوادگیfirst name and last name
ارسال
نظراتComments   (0)
ترتیب
دلار: 70,248تومانبیت کوین: 97,653 دلار
702480
fa