کودک کار مجازی کیست؟
درفضای اینترنت و شبکه های اجتماعی چیزهای زیادی منتشر می شوند و گاهی بسیار هم مورد توجه واقع می شوند! برای مثال انتشار عکس یک تخم مرغ در اینستاگرام رکورد لایک را جابه جا کرد! از کجا میدانیم که ارسال کننده ان چه مقصودی داشته است ! ایا عمدا ان را فرستاده یا سهوا و...
اما چیزی که مهم است محبوبیت این گونه پست ها می باشد. در سال های اخیر والدینی اقدام به انتشار عکس های از بچه های خود می کنند. در هنگام غذا خوردن، خوابیدن، بازی با اسباب بازی و ... و فرقی هم نمیکند که کودکان خود در چه سنی باشند! فقط از بامزگی آنها استفاده می کنند به این کودکان کودکان کار مجازی می گویند.
فواید این کار عبارت اند از :
کسب درامد:
شاید برایتان عجیب باشد ! اما باید بدانید که بسیاری از والدینی که این کار را میکنند از این کار خودشان درآمد کسب می کنند.
اما چگونه؟
سایت های اشتراک ویدیو که بهترین آنها یوتیوب(youtube ) است بابت اشتراک گذاری ویدیو به ازای بازدید مشخص مبلغی را به دلار پرداخت می کنند. برای مثال یوتیوب به اجزای هر 1000 بازدید که دارید به شما بین 1تا 5 دلار پول میدهد که حتی برای افرادی که در کشور های خارجی زندگی میکنند مبلغ خوبی است و با توجه به قیمت دلار، اگر بتوانید این پول را به دلار تبدیل کنید مبلغ بسیاری برای شما خواهد بود.
اما متاسفانه با تحریم های ظالمانه ای که علیه کشور ما اعمال شده این کار بسیار سخت خواهد بود.
معایب: معایب این کار عبارت اند از :
نقص حریم خصوصی:
هر فرد یکسری حقوق و حریم های مشخص شده شخصی دارد که تمایل ندارد افراد دیگر از آن اطلاع یابند اما والدین بدون اینکه از بچه ها بپرسند که آیا خودشان مایل به این کار هستند یا نه و آیا آنها مشکلی با این قضیه ندارند اقدام به این کار می کنند و در واقع حریم خصوصی فرزند خود را آشکارا نقص کرده اند و این می تواند برای کودک و آینده اش تاثیر داشته باشد.
همچنین والدین با این کار ردپای مجازی کودک خود را خراب تر می کنند به طوری که کودک وقتی بزرگتر بشود و عکس ها و فیلم های خود را که والدینش منتشر کرده اند ببیند شاید زیاد مورد پسند او نباشد!