کسانی که تازه متوجه می شوند به نویسندگی علاقمند هستند شاید اولین چیزی که می خواهند بدانند این هست که برای نویسنده شدن باید چکار کرد؟ چه مسیری را باید طی کرد؟ از کجا بدانم استعداد دارم یا نه؟
باید بدانید که در ابتدای کار، همین که علاقمند شدید به نوشتن کافی است، و لازم نیست غول چراغ جادو را داشته باشید.
اما این بدان معنی نیست که اگر فقط علاقه دارید حتما نویسنده می شوید و موفق خواهید بود، بلکه این فقط مرحله اول نوشتن است، در مرحله بعدی شما باید به دانش نوشتاری خودتان اضافه کنید که آن هم مستلزم این است که انتخاب کنید در چه حیطه ای میخواهید فعالیت نویسندگی خود را شروع کنید، به عنوان مثال شعر، داستان، محتوا نویسی و تبلیغات، کتاب های علمی، دل نوشته، نوشتن تک جمله ای ها و....
بعد از انتخاب فیلد مورد علاقه خود (مجبور نیستید فقط یکی را انتخاب کنید، اما آسیاب به نوبت) سعی کنید دانش خودتان را در اون حوزه افزایش دهید و کتاب های فراوانی مطالعه کنید به عنوان مثال اگر بنده به فیلد داستان نویسی علاقمند هستم، به عنوان یک نویسنده باید بدانم عناصر داستان چیست و چه چیز هایی داستان من را تشکیل می دهند، و همچنین برای بهتر نوشتن باید از آثار سایر نویسندگان بحره ببرم و مطالعه داستان را به عنوان یک روتین در برنامه روزانه خود داشته باشم.
در مورد سوال سوم، یعنی استعداد باید خدمتتان عرض کنم استعداد فقط بخشی از نویسندگی است و وسیله سنجشی برای آن وجود ندارد، از نظر من هرکسی می تواند یک نویسنده باشد، بنابراین وقت را سر این مسئله که من استعداد دارم یا نه هدر ندهید، همین که علاقه دارید یعنی میتوانید بنویسید بقیه اش را بگذارید به عهده پشتکار و میزان مطالعه خود در روز.
جمع بندی:
اگر فکر می کنید به نوشتن علاقمند هستید فقط حوزه خود را انتخاب کنید، دانش خود را افزایش دهید و روزانه تمرین نوشتن را در برنامه خود قرار دهید و سعی کنید یک استاد، برای نقد نوشته های خود داشته باشید تا بهترین نتیجه را بگیرید.