جوزف کورنل در24-م دسامبر 1903 در نیاک- نیویورک بدنیا آمد. او یکی از پیشگامان مشهور هنر جفت و جور کاری( assemblage art ) محسوب می شود و یکی از پیشروان خلق فیلمهای تجربی است که با استفاده از تکنیک کلاژ و مونتاژ و با تاثیر از کارهای سورئالیستها فیلمهای کوتاه رویایی خلق کرده است. پدرش تاجر پارچه و در عین حال طراحی ماهر بود و مادرش معلم کودکستان و بر خاسته از خانواده های برجسته ی هلندی که از دیر باز در نیویورک اقامت داشتند. .آنها صاحب چهار فرزند شدند جوزف،الیزابت ،هلن و روبرت .پدرش بسیار زود و در سال 1907 فوت کرد و خانواده اش را در شرایط تنگدستی تنها گذاشت.
بعد از مرگ پدرش آنان به نیویورک سیتی آمدند و در منطقه ی کویینز آنجا اقامت گزیدند. جوزف بزودی در کالج فیلیپس اندوور واقع در ماساچوست پذیرفته شد هر چند آنرا نیمه تمام رها کرد. بغیر از سه و نیم سالی را که او در کالج فیلیپس اقامت داشت او اکثر عمرش را درخانه ی چوبی کوچکی در یکی از مناطق کارگر نشین فلاشینگ نیویورک سیتی همراه با مادر وبرادر کوچکش رابرت که به علت فلج مغزی ناتوان شده بود گذراند.
جوزف کورنل طبیعتی خجالتی داشت و همواره از مردم نا آشنا گریزان بود و همین خصیصه ی ذاتی او باعث شد که بخودی خود به آموختن هنر بپردازد و به هنرمندی منزوی مبدل شود.هر چند او مطالعات زیادی در زمینه ی هنر داشت و از جریانات هنری جهان و محیط خودهمیشه آگاه بود . مراقبت از برادر بیمارش نیز یکی دیگر از دلایل منزوی شدن او بود که تا آخر عمرش مراقبت از او و همچنین مادرش را بر عهده گرفت.کورنل تقریبا عمر خود را با تنگدستی گذراند او مدتی به عنوان عمده فروش پارچه کار کرد. رکود اقتصادی نیویورک در سال 1931 باعث شد او شغل خود را دست بدهد و مدتی به عنوان فروشنده ی دوره گرد پارچه به فعالیت بپردازد .در این دوران او طراحی های پارچه نیز انجام داد و طراحی هایی برای جلد و حاشیه های مجلاتHarper Bazaars,View , Dance Index کشید .
او تنها بعد از نمایشگاه انفرادیش در سال 1948 توانست آثار خود را با قیمت مناسبی بفروشد
زیباترین و شاخصترین کارهای کورنل جعبه های رویایی او هستند جعبه هایی که همگام با داشتن سادگی آثار ساختارگرایان(Constructivists) )قوه ی خیالپردازی سو رئالیستها را می نمایانند.جعبه های او دارای ویترینهای شیشه ای هستند که درون آنها چیدمان متناقضی از اشیاء را به سبک سورئالیستی می بینیم با نمایشی شاعرانه و رویایی که گاهی حس دلتنگی را القا می کنند.او به کارهای رنه مارگریت و ماکس ارنست علاقه داشت ولی بنا به گفته هایش جادوی سیاه سورئالیستها را رد نموده و می گفت دوست دارد کارهایش سحر سفیدی را برای مردم به نمایش بگذارد....
چت با نویسنده